Știri

Dark and Darker Mobile dezvăluie noi modalități de joc

KRAFTON, Inc. a lansat un nou teaser trailer pentru Dark and Darker Mobile, dezvoltat de Bluehole Studio, oferind o serie de priviri revelatoare ale viitorului joc de extracție în temniță a lumii medievale joase și a caracteristicilor unice pentru mobil. Jocul, programat să fie lansat în 2024, promite să ofere o experiență captivantă pentru pasionații de RPG-uri de extracție.

Ca un RPG de extracție, Dark and Darker Mobile îi provoacă pe jucători să pătrundă în adâncurile temnițelor și să evadeze cu cât mai multe comori pot purta, în timp ce se ferește de amenințările de la creaturi înfricoșătoare și alți jucători. Teaserul prezintă mai multe moduri noi de a juca, inclusiv:

Temnițele de nivel înalt: Oferă un „endgame” cu recompense unice și provocări extrem de dificile.

Temnițele „Jucător vs. mediu” (PvE): Elimină elementele competitive, provocând jucătorii să exploreze, să adune pradă și să înfrunte amenințările bestiale.

Temnițele „player vs. player” (PvP): Încurajează confruntarea directă între jucători în lupte intense.

Jocul introduce, de asemenea, un sistem Sidekick, care permite recrutarea de însoțitori controlați de AI și un sistem de animale de companie, oferind diverse beneficii în timpul aventurilor de scufundări în temniță.

Aventurierii își încep călătoria prin crearea unui personaj din una dintre cele cinci clase disponibile, fiecare având propriile specializări în arme și abilități. În timpul expedițiilor în temniță, jucătorii au oportunitatea de a achiziționa echipamente noi și pradă, luptându-se cu monștri și completând misiuni pentru a debloca magazine de calitate superioară.

KRAFTON vizează o lansare globală a Dark and Darker Mobile înainte de sfârșitul anului 2024, urmărind să aducă genul unui public mainstream, construind pe moștenirea distractivă și inovatoare a IP-ului Dark and Darker.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *