Știri

Dani Moonstar și Lady Deathstrike intră în luptă în Marvel Contest of Champions

Într-o misiune diplomatică pentru Krakoa, Sunspot și Warlock sunt atacați de o bandă de mercenari mutanți condusă de Lady Deathstrike. Prin coincidență, ei ajung pe pustiul Battleworld și se aliază cu Dani Moonstar pentru a învinge amenințarea și a se întoarce în siguranță în Krakoa.

Pentru a scăpa de Battleworld, cei trei descoperă o capsă de evadare care conține Sămânța Lumii, un artefact puternic asgardian. Supraviețuirea lor poate avea un impact crucial asupra întregului tărâm de luptă. Dani trebuie să înfrunte temerile sale și să protejeze Sămânța sau să cadă în mâinile Lady Deathstrike și să aducă dezastrul în The Contest. Aflați mai multe în STRIKE FEAR!

Dani Moonstar este un membru important al Noilor Mutanți și un lider ocazional. Ea este o mutantă cu abilități de iluzionism și luptă alături de X-Men pentru a proteja Mutantkind.

Yuriko Oyama, cunoscută acum ca Lady Deathstrike, este un cyborg puternic echipat cu gheare de adamantium și abilități de vindecare. Ea își urmărește răzbunarea împotriva lui Wolverine și și-a abandonat umanitatea.

Dani Moonstar va fi disponibilă în joc începând cu 15 iunie, iar Lady Deathstrike pe 20 iunie. Fanii pot urmări trailerul Champion Reveal pentru a vedea cele două personaje în acțiune și pot accesa conținutul Special Moves și caracterul Deep Dive pe canalul oficial de YouTube MARVEL Contest of Champions.

În plus, în luna aceasta, în spiritul Mândriei, jocul prezintă lucrări de artă exclusiviste create în colaborare cu artiști de benzi desenate renumiți.

MARVEL Contest of Champions este disponibil pentru dispozitive iOS și Android.