Știri

Cyberpunk 2077 oferă o perioadă de încercare gratuită pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S

CD Projekt a anunțat o oportunitate captivantă pentru jucători, oferind o perioadă de încercare gratuită pentru Cyberpunk 2077. Între 28 și 31 martie, pasionații de jocuri vor putea să se afunde gratuit în universul captivant al acestui RPG pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Cyberpunk 2077 a devenit cunoscut nu doar pentru lumea sa ambițioasă, ci și pentru lansarea sa controversată în decembrie 2020. Cu toate acestea, echipa de dezvoltare de la CD Projekt Red a lucrat intens pentru a remedia problemele tehnice și pentru a aduce jocul mai aproape de așteptările jucătorilor.

Perioada de încercare gratuită oferă jucătorilor „experiența Cyberpunk 2077 supremă”, inclusiv toate actualizările anterioare, cum ar fi Actualizarea 2.0 și Actualizarea 2.1, care aduc îmbunătățiri semnificative în gameplay și noi caracteristici, precum un sistem de metrou funcțional și o flotă de vehicule noi. Progresele realizate în timpul acestei perioade de încercare se transferă fără probleme în jocul complet pentru cei care aleg să cumpere jocul, oferind o experiență de joc neîntreruptă.

Pentru detalii, CD Projekt a furnizat informații despre durata perioadei de încercare (până la 5 ore), conținutul disponibil (jocul de bază) și alte aspecte logistice, cum ar fi dimensiunea descărcării (aproximativ 99,3 GB pe PlayStation 5 și 103 GB pe Xbox Series X|S). Este important de menționat că utilizatorii de pe aceeași consolă pot accesa versiunea de încercare cu conturi separate.

Cu toate acestea, din motive tehnice, o versiune de încercare pentru utilizatorii de PC nu va fi disponibilă. În ciuda acestui fapt, această perioadă de încercare gratuită oferă jucătorilor o oportunitate excelentă de a experimenta direct Cyberpunk 2077 și de a decide dacă este potrivit pentru ei.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *