Știri

Cyberpunk 2077 are o versiune gratuită de probă pe Xbox Series X/S și PS5

CD Projekt RED a îndeplinit promisiunea și a lansat o versiune de încercare gratuită pentru Cyberpunk 2077 pe consolele de generație actuală. Jucătorii de pe Xbox Series X/S și PS5 pot experimenta acum cinci ore de joc până pe 31 martie, ora 23:59 PDT.

Dezvoltatorul a oferit și o serie de întrebări frecvente pentru a clarifica anumite aspecte ale probei gratuite. Aceasta include faptul că nu puteți juca de mai multe ori – după cele cinci ore de joc, versiunea de încercare nu va mai fi disponibilă. Progresul realizat în timpul probei se va transfera în jocul complet în cazul în care decideți să îl cumpărați. De asemenea, este important de menționat că proba gratuită include doar jocul de bază, fără Phantom Liberty.

Pentru a accesa proba gratuită, este necesar un spațiu de instalare de 99,3 GB pe PS5 și 103 GB pe Xbox Series X/S. Deși un abonament nu este necesar pentru jucătorii din întreaga lume, cei din Germania care nu dețin un abonament PlayStation Plus trebuie să plătească o taxă de 0,15 EUR pentru a accesa proba pe PS5. Din păcate, jucătorii de pe PC nu vor beneficia de această probă gratuită din „motive tehnice”.

Jocul a primit și o actualizare recentă, Patch-ul 2.1, care a introdus stații de metrou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *