Știri

Cult of the Lamb este gratuit pe Switch în acest Halloween

Cult of the Lamb, jocul indie unic de tip rogue, este gratuit pentru membrii Nintendo Switch Online până la Halloween.

Jucătorii cu abonament activ la NSO pot descărca și juca întregul Cult of the Lamb până pe 31 octombrie, ca parte a programului Nintendo Game Trials.

Cultul Mielului, care a fost lansat în iunie 2022, s-a remarcat imediat datorită temei sale adorabile, dar grotești. Jucătorii preiau controlul asupra unui miel mic care trebuie să adune adepți în numele unei zeități întunecate necunoscute.

O parte a jocului se învârte în jurul conducerii unei armate de adepți prin niveluri generate aleatoriu, în timp ce cealaltă parte a jocului este similară cu seria Animal Crossing de la Nintendo, în care jucătorii își gestionează satul de adepți, țin ceremonii și chiar participă la activități de cult, precum ceremoniile de sacrificiu.

Când Unity a anunțat pentru prima dată că va percepe taxe de instalare pentru dezvoltatori, Cult of the Lamb a câștigat acțiune după ce a postat un tweet în care a anunțat că își vor scoate jocul de pe toate platformele majore.

Indiferent dacă aceasta a fost o declarație autentică sau un simplu bluff de marketing, jocul s-a bucurat de vânzări crescute în această perioadă. În plus, pe 21 august 2023, Cult of the Lamb a lansat o actualizare cu un crossover cu un alt joc indie mult îndrăgit, Don’t Starve.

Dacă nu ai avut niciodată șansa de a juca acest joc indie iubit, acum poți dacă deții un Nintendo Switch și ești abonat NSO. De asemenea, puteți cumpăra jocul cu o reducere de 40% dacă doriți în continuare să susțineți dezvoltatorii și să vă bucurați de el după încheierea Halloween-ului.

Dacă decideți să încercați jocul, poate că ghidul nostru despre cum să gătiți mese pentru adepții dvs. în Cult of the Lamb vă va ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *