Trailere

Crime Boss: Rockay City se lansează pe Steam pe 18 iunie, alături de noul DLC „Cagnali’s Order”

Crime Boss: Rockay City, dezvoltator de InGame Studios și inițial lansat ca exclusivitate pentru Epic Games Store, va fi disponibil pe Steam începând cu 18 iunie. Această lansare vine împreună cu un nou DLC intitulat „Cagnali’s Order,” care promite să aducă și mai multă acțiune în joc.

„Cagnali’s Order” introduce o serie de noi elemente în Crime Boss: Rockay City. Jucătorii se vor confrunta cu inamici robotici, vor avea patru misiuni noi de completat și vor întâlni un nou șef de luptă. În plus, DLC-ul va aduce și personaje jucabile noi, precum și un pistol laser, oferind un twist futuristic jocului. Trailerul oficial al DLC-ului oferă o privire captivantă asupra noilor provocări și mecanici.

Jarek Kolar, șeful de dezvoltare la InGame Studios, a declarat: „Suntem atât de recunoscători comunității în creștere pentru că rămânem cu Crime Boss, în timp ce lucrăm neobosit pentru a îmbunătăți și construi jocul. Crime Boss: Rockay City va veni pe Steam este un alt salt uriaș înainte pentru joc și le salutăm oamenilor să-l revină pe Rockay cu ochi proaspeți. Suntem atât de încântați de viitorul Crime Boss.”

Deși Crime Boss: Rockay City a fost disponibil anterior pentru PS5 și Xbox Series X/S, jocul a primit reacții mixte la lansarea sa inițială. Totuși, de atunci, multiple actualizări și DLC-uri au adus îmbunătățiri semnificative, sporind experiența generală.

Pe lângă „Cagnali’s Order,” InGame Studios a planificat mai multe update-uri viitoare, incluzând „Baker’s Angels” care va fi lansat în iulie, „Legends” în septembrie, „Nightmare” în Q4 2024 și „Winter Ops” în Q1 2025. Aceste adăugiri continue demonstrează angajamentul studioului față de extinderea și îmbunătățirea continuă a jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *