Știri

Crew Motorfest sosește pe Steam pe 18 aprilie, extinzându-și disponibilitatea pe PC

Ubisoft a anunțat recent că Crew Motorfest, jocul de curse open world care a fost disponibil anterior doar pe Epic Games Store și Ubisoft Connect de la lansarea sa în septembrie anul trecut, va fi lansat și pe Steam pe 18 aprilie. Această mișcare urmează strategia companiei de a extinde disponibilitatea jocurilor sale pe platforme diferite.

În ultimii ani, strategia Ubisoft de a lansa jocuri pe PC a fost criticată de mulți din cauza absenței versiunilor Steam la lansare. Cu toate acestea, Ubisoft a luat în considerare feedback-ul și a decis să aducă Crew Motorfest și pe platforma Steam, îndeplinind astfel cerințele jucătorilor.

Recenzia noastră pentru The Crew Motorfest i-a acordat un scor impresionant de 8/10, evidențiind că jocul „întruchipează spiritul francizei Forza Horizon în mai multe moduri și, deși nu atinge niciodată aceleași înălțimi, oferă ceea ce este cu ușurință cel mai plăcut joc din franciza Ubisoft de curse open world.” Detalii complete despre recenzie pot fi găsite aici.

Crew Motorfest este disponibil pe o varietate de platforme, inclusiv PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One și PC. Lansarea sa inițială a fost un succes, stabilind un nou record de vânzări în prima săptămână pentru franciză, potrivit anunțului Ubisoft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *