Știri

Creștere bruscă a prețurilor abonamentului GTA+

Prețurile abonamentului GTA+ au crescut brusc la 7,99 USD lunar, fără niciun anunț prealabil din partea Rockstar. Această schimbare vine în contextul unei tendințe generale de creștere a prețurilor în industria serviciilor de abonament.

Rockstar nu a oferit o explicație pentru creșterea prețului, care a fost surprinzătoare pentru mulți utilizatori. Această creștere vine în urma altor modificări de prețuri în industria jocurilor, cum ar fi creșterea prețurilor pentru abonamentul Game Pass al Microsoft și PlayStation Plus al Sony.

GTA+ este disponibil exclusiv pentru Xbox Series X/S și PS5 și oferă o serie de bonusuri pentru jucătorii Grand Theft Auto Online, inclusiv reduceri, upgrade-uri speciale pentru vehicule, spațiu de stocare pentru până la 100 de vehicule, haine gratuite și 500.000 USD GTA lunar. Abonații au, de asemenea, acces la diverse titluri, inclusiv Red Dead Redemption și Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, precum și titluri mobile precum GTA: Liberty City Stories și GTA: Chinatown Wars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *