Știri

Creatures of Ava: salvare, nu capturare – vine pe PC și Xbox pe 7 august!

Pregătiți-vă să explorați o lume vibrantă și să salvați creaturi uimitoare în Creatures of Ava, un joc unic de tip “salvare a creaturilor” care va fi lansat pe 7 august 2024 pentru PC și Xbox Series X|S. Dezvoltat de 11 bit studios în colaborare cu Inverge Games și Chibig, Creatures of Ava promite o experiență de joc captivantă, plină de aventură și descoperire.

Salvarea, nu capturarea: Spre deosebire de jocurile tipice de colectare, Creatures of Ava pune accent pe construirea de relații cu creaturile native ale planetei Ava. Jucătorii le vor îmblânzi, se vor împrieteni cu ele și le vor ajuta să supraviețuiască, nu le vor captura.
Luptă non-violentă: Jocul pune accentul pe rezolvarea problemelor cu creativitate și ingeniozitate, evitând violența inutilă.
Explorare vastă: Patru biomi distincti, plini de viață și colorați, așteaptă să fie descoperiți pe planeta Ava.
O poveste captivantă: Jucătorii vor afla despre misterul virusului “The Withering” care amenință planeta și vor lua parte la o aventură epică pentru a o salva.
Creaturi uimitoare: De la creaturi pufoase la creaturi maiestuoase, Ava este plină de specii unice pe care jucătorii le vor întâlni și le vor salva.
Creatures of Ava este o alegere excelentă pentru jucătorii care caută o experiență de joc fresh și emoționantă, plină de descoperire și conexiune cu natura. Cu o lume vibrantă, creaturi uimitoare și o poveste captivantă, Creatures of Ava promite să fie o aventură de neuitat.

Data lansării: 7 august 2024
Platforme: PC, Xbox Series X|S
Xbox Game Pass: Disponibil din prima zi
Demo:

O versiune demo disponibilă acum pe Steam oferă o privire introductivă asupra lumii și gameplay-ului lui Creatures of Ava. Descărcați demo-ul și experimentați singuri magia jocului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *