Știri

Counter Strike 2 adaugă cutia Kilowatt, cuțitul Kukri și modul Call to Arms, alături de multe alte modificări

După o perioadă de tăcere, Valve a revenit cu o surpriză pentru fanii Counter-Strike 2. Cea mai recentă actualizare, numită “A Call to Arms”, aduce o mulțime de conținut nou și îmbunătățiri semnificative.

Unul dintre cele mai așteptate elemente este revenirea modului de joc Cursa înarmărilor, îndrăgit de mulți jucători. Această actualizare introduce, de asemenea, prima carcasă pentru CS2, numită Kilowatt, care include 17 finisaje proiectate de comunitate și primul cuțit nou în cinci ani, Kukri Knife. De asemenea, skin-ul Zeus, Olympus, este adăugat în colecția Kilowatt.

O altă caracteristică semnificativă este posibilitatea de a plasa autocolante personalizate pe arme. Acum, jucătorii pot alege exact unde să-și așeze autocolantele preferate pe armele lor, oferindu-le mai multă libertate în personalizarea armelor.

În plus față de acestea, actualizarea aduce îmbunătățiri în joc, ajustări ale sunetului, rețea și interfață utilizator, îmbunătățiri ale hărților și multe altele.

Cu această actualizare surpriză, Valve demonstrează încă o dată angajamentul său față de comunitatea CS2 și dorința de a îmbunătăți continuu experiența jocului.

Pentru întreaga listă de actualizări, click aici.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *