Trailere

Costumele Brooklyn 2099 și Kumo dezvăluite pentru Marvel’s Spider-Man 2

Marvel’s Spider-Man 2, unul dintre cele mai așteptate titluri de supereroi, aduce costume noi în universul jocului. La New York Comic-Con 2023, Insomniac Games a dezvăluit două costume exclusive: Brooklyn 2099 și Kumo Suits.

Bryan Intihar, directorul de creație al jocului, a apărut alături de artiștii de benzi desenate Taurin Clarke (proiectantul costumului Brooklyn 2099) și Peach Momoko (creatorul costumului Kumo) pentru a discuta despre aceste costume.

Costumul Brooklyn 2099 are un aspect distinct, cu un material negru plat mat și un strop de strălucire, ceea ce îl face să pară „lustruit și frumos”. Este un costum elegant și futurist.

Pe de altă parte, costumul Kumo este o capodoperă de artă. „Kumo” înseamnă păianjen în japoneză, și acest costum se inspiră din această temă. Momoko a creat mâneci decorate cu tatuaje tradiționale japoneze. Fiecare braț are tatuaje unice, cu un tatuaj în stil păianjen pe spate. Este o combinație între cultura japoneză și lumea supereroilor, în concordanță cu seria sa “Demon Days,” care reinterpretează poveștile personajelor X-Men într-un stil japonez.

Marvel’s Spider-Man 2 se va lansa pe 20 octombrie pentru PlayStation 5. Jocul va oferi un total de 65 de costume și peste 200 de moduri de a le personaliza. Fanii pot aștepta cu nerăbdare să exploreze aceste costume și aventurile din lumea Spider-Man.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *