Trailere

Coșmarul dinaintea Crăciunului aduce bucurie în Hallows Haunted în Rocket League

Dacă ești fan al celebrului film Disney Tim Burton “The Nightmare Before Christmas,” atunci veștile sunt excelente pentru tine. Rocket League organizează evenimentul “Haunted Hallows” cu tematică de Halloween, în care aduce atmosfera macabră a acestui film direct în joc. Evenimentul se desfășoară din 18 octombrie până la 1 noiembrie.

Pentru a completa experiența, sunt disponibile pachete speciale cu tematică “The Nightmare Before Christmas.” Iată ce poți obține:

Pachetul Jack Skellington: Cu acest pachet, intri în lumea personajului emblematic Jack Skellington. Primești un decal pentru Octane cu Jack Skellington, roți Spiral Hill, o explozie golului Jack Skellington, un banner pentru jucător Jack Skellington, un topper Zero și chiar imnul jucătorului “Acesta este Halloween.” Prețul pachetului este de 1500 de credite.

Decalul Sally: Dacă ești fan al personajului Sally, poți achiziționa decalul cu același nume pentru doar 300 de credite.

Decalul Oogie Boogie: Pentru cei care adoră personajul Oogie Boogie, este disponibil un decal cu acest nume.

Lock, Shock și Barrel: Puteți echipa mașina voastră cu un topper inspirat de acești trei încrezători copii. Adăugați și roțile cu coroană care mănâncă oameni pentru un aspect înfricoșător.

Dacă nu puteți decide ce pachet să alegeți, există și Mega pachet Coșmar înainte de Crăciun, care include toate articolele din pachetele Jack Skellington, Oogie Boogie și Sandy Claws, plus decalul universal Sally.

Pe lângă aceste pachete, evenimentul Haunted Hallows vine cu Provocări. Câștigând aceste provocări, veți debloca recompense precum globi oculari plutitori, centipede, banner pentru jucător “Creep Jar” și multe altele. De asemenea, puteți câștiga până la cinci Dovleci de Aur, care vor debloca instantaneu articole din serii precum Turbo, Altitudine și Zefir.

Iar distracția nu se oprește aici! Evenimentul Haunted Hallows aduce și moduri de joc cu durată limitată, precum “Cubul înfricoșător,” unde mingea devine un jack-o-lantern rapid și trebuie să aveți reflexe rapide pentru a o urmări, sau “Căutător de căldură bântuit,” unde o prezență înfricoșătoare preia controlul asupra mingii și o lansează peste tot, chiar și cu cea mai mică atingere.

Pregătiți-vă pentru o perioadă de distracție plină de adrenalină în Rocket League, cu toate aceste elemente aduse direct din “The Nightmare Before Christmas.” Evenimentul Haunted Hallows se desfășoară în perioada 18 octombrie – 1 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *