Trailere

Core Keeper sosește pe Nintendo Switch în vara anului 2024, după succesul pe Steam

După obținerea unei evaluări impresionante de 91% “foarte pozitivă” pe platforma Steam, titlul de supraviețuire crafting al studioului Pugstorm, Core Keeper, se pregătește să facă saltul pe Nintendo Switch în vara anului 2024. Un trailer de anunț, pe care îl puteți vedea mai jos, a confirmat sosirea jocului pe consola hibridă.

Core Keeper aduce jucătorii într-o cavernă misterioasă, explorând biomuri generate procedural pentru a descoperi Core, exploata minerale și crea unelte și arme esențiale pentru a înfrunta monștri și șefi periculoși. Jocul oferă, de asemenea, activități precum gătitul, agricultura și posibilitatea de a explora peșterile cu apă mai mare folosind karturi și bărci. Cu suport pentru până la șapte jucători în modul multiplayer, Core Keeper a câștigat rapid popularitatea, depășind un milion de jucători pe Steam până în septembrie 2022.

Versiunea pentru Nintendo Switch urmează a fi lansată în vara anului 2024, aducând experiența captivantă a lui Core Keeper pe consola populară. În timp ce așteptăm lansarea, versiunea pentru PC se bucură de mai multe actualizări planificate, inclusiv Actualizarea de Sfârșit de An din decembrie, Actualizarea Lunară din februarie 2024, o actualizare de limbă în primăvara 2024 și o actualizare în vara anului 2024.

Rămâneți conectați pentru mai multe detalii despre această aventură captivantă de supraviețuire și crafting care își extinde prezența pe Nintendo Switch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *