Știri

Copiile fizice ale Sonic Superstars au fost lansate accidental

Într-o mișcare surprinzătoare, copiile fizice ale jocului Sonic Superstars au ajuns pe rafturile magazinelor J&L Game din New York înainte de data oficială de lansare. Acest eveniment neașteptat a adus bucurie unor clienți norocoși, în timp ce recenziile critice încep să apară.

Sonic Superstars reprezintă cea mai recentă adiție a lui Sega la universul Sonic. Cu o direcție artistică care pune accentul pe nostalgie, jocul promite să satisfacă fanii de lungă durată ai seriei și să ofere o experiență de joc cooperativ pentru prieteni care doresc să se bucure împreună pe canapea.

Despre amploarea acestei erori nu se cunosc încă detalii precise, dar este de așteptat ca echipele de distribuție și rețelele sociale ale Sega să fie deranjate de această scurgere prematură. Cu toate acestea, data oficială de lansare rămâne 17 octombrie.

Până în prezent, J&L Game și un alt magazin local au fost singurele două magazine confirmate care au încălcat embargoul.

Un utilizator pe Twitter, One2Switcheroo, a fost printre primii care au împărtășit imagini ale artei cartușului și conținutului cutiei. De asemenea, au oferit o primă impresie pozitivă a jocului, spunând că “se simte ca un Sonic Mania 3D” și că designul nivelurilor este de bună calitate. Cu toate acestea, au observat că camera era mai puțin plăcută în modul multiplayer și că preferă în continuare Sonic Mania.

Sonic Mania, lansat în 2017, a fost o revenire la stilurile clasice ale seriei Sonic și a fost primit cu entuziasm de fanii seriei, fiind considerat unul dintre cele mai bune jocuri Sonic din ultimii ani. În comparație, Sonic Forces, lansat câteva luni mai târziu, a primit recenzii mai puțin favorabile.

Este de așteptat ca dezvoltatorii să lanseze un patch din prima zi pentru a corecta orice probleme minore identificate de cei care au obținut jocul înainte de lansarea oficială.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *