Știri

Controverse în jurul noii ediții a Escape From Tarkov: Unheard Edition

Comunitatea jocului Escape From Tarkov este în fierbere în urma lansării unei noi ediții costisitoare a jocului, care blochează accesul la modul PvE în spatele unui paywall de 250 USD. Această mișcare a dezvoltatorului BattleState Games a stârnit critici aprinse, mulți jucători acuzând compania că transformă jocul într-o experiență plătită pentru câștig.

Noua ediție specială, numită The Unheard Edition, oferă proprietarilor acces exclusiv la un mod PvE offline, precum și o serie de alte beneficii. Cu toate acestea, mulți jucători au fost deranjați de faptul că acest mod este blocat în spatele unui preț atât de mare și că promisiunile anterioare făcute de BattleState Games nu au fost onorate.

În urma reacției negative din partea comunității, BattleState Games a modificat inițial modul în care modul PvE este accesibil, permițând posesorilor ediției Unheard să-l joace exclusiv timp de șase luni. Cu toate acestea, această schimbare nu a fost suficientă pentru a calma spiritele, iar jucătorii continuă să acuze compania că își împarte comunitatea și că transformă jocul într-o experiență plătită pentru avantaje.

Pe lângă accesul la modul PvE, ediția Unheard oferă și alte beneficii, cum ar fi matchmaking „de prioritate ridicată” și alte avantaje în joc. Cu toate acestea, aceste schimbări nu au fost bine primite de către comunitate, iar unii jucători se gândesc chiar să ia măsuri legale împotriva BattleState Games.

În timp ce dezvoltatorul nu a răspuns încă la aceste acuzații și solicitări, este clar că comunitatea Escape From Tarkov este profund îngrijorată de direcția în care se îndreaptă jocul lor preferat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *