Știri

Concurează în cadrul provocărilor F1 23 din luna iulie și câștigă recompense în joc

Deblochează design-ul Oracle Red Bull Racing’s Miami Grand Prix pentru monopost în F1® World Austria Grand Prix Hot Lap Challenge

Noile F1® Replay Events permit jucătorilor să rescrie istoria Grands Prix-urilor prin replicarea pozițiilor din grila de start

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a confirmat primele provocări și obiecte gratuite EA SPORTS™ F1® 23 disponibile prin intermediul “F1® World”, noul hub din joc care le oferă piloților mai multe modalități de a se implica prin conținut zilnic, săptămânal și sezonier în sportul pe care îl iubesc. Pe parcursul sezonului, F1® 23 va oferi conținut nou prin intermediul scenariilor create în studio, curselor Multiplayer, Community Grand Prix-uri și provocărilor Hot Laps în care jucătorii vor putea concura. Jucătorii pot câștiga recompense exclusive legate de sezonul 2023, cum ar fi ediții limitate ale design-urilor, căști de pilot, costume de curse și multe altele. În plus, toți jucătorii care se conectează în timpul weekendului dedicat Grand Prix-ului din Austria vor primi casca ediție specială a lui Max Verstappen pentru Grand Prix-ul de la Miami*.

“Căutăm constant mai multe oportunități pentru a colabora îndeaproape cu Formula 1 și cu echipele din Formula 1, iar F1 World ne permite să deblocăm acest potențial, creând provocări reale pentru a  recompensa jucătorii cu obiecte exclusive, unice și gratuite, care pot fi folosite pe parcursul sezonului”, a declarat Lee Mather, Senior Creative Director pentru Codemasters. “F1 Replays este un pas uriaș către viitor, ce permite jucătorilor noștri să concureze în Grand Prix-ul anterior și să rescrie istoria, concurând pe o grilă identică.”

În fiecare lună, “F1® World” va găzdui o serie de provocări în joc care îi vor pune la încercare chiar și pe cei mai experimentați veterani. Pentru a lansa actualizările periodice de conținut și pentru a sărbători Grand Prix-ul din Austria din acest weekend, jucătorii pot concura într-o provocare de tipul cursă rapidă pe Red Bull Ring și pot primi imediat emblematicul design pentru monopost Oracle Red Bull Racing’s Miami Grand Prix pentru a-l folosi în modurile “F1® World” și My Team. Alte obiecte “F1® World” pot fi câștigate drept premii de bronz, argint sau aur în cadrul provocărilor, în funcție de timpul de tur.

Disponibil în a doua parte a lunii iulie, noul “F1® Replays” permite piloților de F1® să demonstreze că au ceea ce le trebuie, retrăind cursa precedentă și preluând controlul oricăruia dintre cei 20 de piloți într-o replică a Grand Prix-ului. Cu poziții pe grila de start identice cu cele stabilite pentru ziua cursei, jucătorii pot acum să-și arate abilitățile de a conduce pentru a vedea dacă pot egala sau îmbunătăți performanțele oricăruia dintre piloți. ‘F1® Replays’ va apărea în ‘F1® World’ după un weekend în care se desfășoară o cursă.”

“F1® World” este doar unul dintre modurile de joc captivante care îi așteaptă pe jucători atunci când se vor alinia la grila de start în F1® 23, un joc oficial al FIA Formula One World Championship™ pe PlayStation® 5, Xbox Series X|S, PlayStation® 4, Xbox One și PC, prin EA App, Epic Games Store și Steam. Pe lângă faptul că pot concura pe toate circuitele din sezonul 2023 cu toate echipele și piloții, jucătorii pot trăi tensiunea Formula 1® în modul “Braking Point 2”, pot experimenta intensitatea curselor datorită manevrabilității îmbunătățite pentru jucătorii pe volan prin feedback-ul real al piloților de F1® și prin noua tehnologie a controlerului Precision Drive™ și se pot conecta și concura cu piloți cu abilități similare datorită noului sistem de evaluare a siguranței care încurajează un mediu de curse corect și competitiv.