Lansări

Concord, un shooter multiplayer SF de la Firewalk Studios, se va lansa pe 23 august pentru PS5 și PC

Firewalk Studios a captat atenția comunității de jocuri video cu lansarea trailerului pentru Concord, un shooter multiplayer SF plin de acțiune. Prezentat în cadrul unui eveniment Sony, acest shooter aduce o nouă perspectivă asupra meciurilor 5v5 în galaxia Concord.

Acest univers captivant oferă jucătorilor posibilitatea de a controla Freegunners din gașca Northstar, fiecare cu abilități și arme unice. De la lunetistul abil până la artileria grea, echipa Northstar este gata să intre în luptă pe Crater City. Firewalk Studios a inspirat jocul din titlurile de strategie și jocurile de luptă, aducând un amestec captivant de acțiune și strategie în fiecare meci.

Elementele asimetrice ale personajelor aduc o dimensiune suplimentară de imprevizibilitate și strategie în joc, oferind o experiență dinamică și variată în fiecare meci. Pe lângă bătăliile multiplayer intense, Concord va oferi și vignetă cinematografică săptămânală pentru a dezvolta universul și pentru a evidenția personajele.

Fanii așteaptă cu nerăbdare lansarea lui Concord pe 23 august pentru PS5 și PC. În plus, o versiune beta pre-lansare va fi disponibilă în iulie, oferind jucătorilor șansa de a experimenta jocul înainte de lansare. Precomenzile încep pe 6 iunie, oferind produse cosmetice și acces beta pentru până la patru prieteni. Cu un univers captivant și meciuri pline de acțiune, Concord promite să fie unul dintre cele mai așteptate titluri ale anului în genul său.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *