Știri

Colaborarea V Rising – Legacy of Castlevania va fi lansată pe 8 mai: luptați alături de Simon Belmont

Stunlock Studios aduce o surpriză captivantă pentru fanii jocului V Rising, anunțând colaborarea cu legendara franciză Castlevania de la Konami. Această colaborare, intitulată “Legacy of Castlevania”, va fi lansată pe 8 mai, odată cu ieșirea jocului din accesul anticipat și lansarea sa oficială 1.0.

În cadrul acestei colaborări, jucătorii vor avea oportunitatea de a se lupta alături de legendarul Simon Belmont, înarmat cu celebrul bici Vampire Killer și alte arme iconice. Învingerea lui Simon Belmont va oferi jucătorilor noi arme și abilități pentru a-și îmbunătăți experiența de joc. În plus, o serie de elemente cosmetice tematice Castlevania vor fi disponibile pentru achiziționare, inclusiv decoruri pentru locuință, teme muzicale reimaginate și opțiuni de personalizare inspirate de personajele legendarului univers Castlevania.

Colaborarea a fost întâmpinată cu entuziasm de către CEO-ul Stunlock Studios, Rickard Frisegard, care a declarat: „Cu toții suntem mari fani ai Castlevania, așa că a putea crea conținut original Castlevania în jocul nostru este un vis devenit realitate. Vreau să le mulțumesc din suflet prietenilor noștri de la Konami pentru șansa de a aduce Castlevania în universul V Rising. Aceasta a fost o oportunitate pentru noi de a ne canaliza dragostea și efortul pentru jocurile lor în această colaborare și așteptăm cu nerăbdare să o puteți experimenta singur pe 8 mai!”

Pe lângă lansarea pe PC, V Rising este planificat să fie disponibil și pe PS5 la sfârșitul acestui an. Mai multe detalii despre colaborare și alte noutăți vor fi dezvăluite înainte de lansarea jocului, așa că fanii sunt îndemnați să rămână conectați pentru a afla mai multe despre această aventură epică ce combină universurile V Rising și Castlevania.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *