Știri

Colaborarea Lies of P cu Wo Long: Fallen Dynasty sosește la timp pentru Ziua Îndrăgostiților

Neowiz a dezvăluit că pe 14 februarie va sosi o actualizare gratuită pentru Lies of P, care va aduce o colaborare specială cu Wo Long: Fallen Dynasty de la Koei Tecmo. Această colaborare aduce noi elemente în joc, perfecte pentru a celebra Ziua Îndrăgostiților.

Noul trailer pentru actualizare prezintă o armă exclusivă numită Azure Dragon Crescent Glaive, care va fi disponibilă pentru protagonist. În plus, protagonistul va primi echipamentul Armura Onorabilului și costumul Bandana Onorabilului, completându-și aspectul pentru aventurile viitoare.

Pentru fanii care doresc să experimenteze întreaga poveste a Wo Long: Fallen Dynasty, este disponibilă acum și Complete Edition, care include toate cele trei expansiuni DLC: Battle of Zhongyuan, Conqueror of Jiangdong și Upheaval in Jingxiang. Această ediție oferă, de asemenea, echipamentele și etapele din colaborările anterioare cu Naraka Bladepoint, Lies of P și Nioh 2.

Atât Lies of P, cât și Wo Long: Fallen Dynasty sunt disponibile pentru PC, PlayStation și Xbox, iar abonații Xbox Game Pass pot să se bucure de ele în prezent. În plus, regizorul Lies of P, Ji Won Choi, a sugerat în septembrie 2023 că mai multe DLC-uri sunt în lucru, iar o continuare a jocului este deja în dezvoltare.

Cu această actualizare și colaborare specială, jucătorii vor avea ocazia să descopere noi aventuri și să se bucure de conținutul proaspăt oferit de aceste două universuri fascinante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *