Știri

Colaborarea Destiny 2 x Mass Effect a început și aduce cosmetice captivante pentru jucători

Destiny 2 a deschis porțile unei noi colaborări captivante, de data aceasta cu EA și BioWare, pentru a aduce elemente cosmetice cu tematică Mass Effect în universul său. Sub numele de Alliance Requisitions, jucătorii pot achiziționa acum o serie de cosmetice speciale care aduc o notă distinctă din universul Mass Effect în Destiny 2.

Pachetul Alliance Requisitions include elemente precum Enhanced Defense Ghost Shell, nava Alliance Scout Fregate și Alliance Drop Ship Sparrow. Aceste accesorii vor oferi o experiență de joc cu adevărat captivantă, transformând aventurile din Destiny 2 într-o călătorie spațială plină de atmosfera distinctivă a Mass Effect.

Pe lângă aceste elemente, jucătorii vor putea să își îmbrace Gardienii cu noi seturi de armură inspirate din personajele emblematice ale universului Mass Effect. Seturile de armură sunt modelate după Commander Shepard pentru Titans, Garrus Vakarian pentru Hunters și Liara T’Soni pentru Warlocks, aducând o notă autentică a seriei Mass Effect în arsenalul jucătorilor.

Deși aceste seturi de armură necesită achiziționarea cu bani reali, ele oferă o oportunitate de a te alătura universurilor Mass Effect și Destiny 2 într-un mod nou și interesant.

Această colaborare vine în pregătirea evenimentului major din lumea Destiny 2 – Jocurile Guardian. În cadrul acestui eveniment, toate cele trei clase din joc se vor lupta pentru a obține titlul de câștigător al Jocurilor Guardian din acest an. În plus, lansarea „Into the Light” în aprilie va pregăti terenul pentru Destiny 2: The Final Shape, programat să fie lansat în iunie.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *