Știri

Colaborarea cosmetică Iron Maiden de la Dead by Daylight a fost lansată

Legendele metalelor grele Iron Maiden și mascota lor, Eddie, sunt acum live în Dead by Daylight, ca parte a unei noi colecții de colaborare cosmetică.

Eddie este „figura schimbătoare de formă care îmbrățișează aproape toate coperțile albumelor, tricourile și marfa lui Iron Maiden”, așa că ar trebui să fie familiar cu oricine a intrat în contact cu trupa sau cu piesele lor care se înfățișează înainte. Eddie s-a alăturat jocului ca skinuri legendare pentru ucigașii The Dredge, The Doctor, The Deathslinger și The Oni și „fiecare se bazează dintr-una sau mai multe dintre iterațiile iconice ale lui Eddie de-a lungul anilor”. Distribuția originală de supraviețuitori ai Dead by Daylight primește, de asemenea, niște cămăși de turneu Very Rare pentru propriile ținute și opțiuni de personalizare.

„Ce noua colaborare incredibil de interesantă pe care o putem explora”, a spus Kirby Taylor, manager de produs pentru Dead by Daylight , înainte de a observa statutul de icoană a lui Eddie și procesul distractiv de a privi înfățișarea lui se schimbă de-a lungul anilor și de a le asocia cu diferiți Killers. De asemenea, ar putea exista puțin în plus în colaborare pentru Survivors. „Câțiva dintre aceștia au chiar și o mică surpriză, în funcție de supraviețuitor”, a spus Taylor. „Dar vom lăsa asta la latitudinea jucătorilor să găsească.”

Ca un bonus suplimentar, piesa lui Iron Maiden „Fear of the Dark” va fi redată în holul meciului, odată ce oricare dintre skin-uri este echipată, adăugând un ton mai greu la ecranul de încărcare în timp ce jucătorii stau la coadă pentru a ucide sau a fugi din doam.

Dead by Daylight a fost lansat inițial în 2016 și a devenit un hit nemaipomenit pe Steam cu o comunitate hardcore dedicată. Iron Maiden este doar cea mai recentă dintre numeroasele sale crossover-uri cosmetice, cum ar fi filme precum Halloween, Nightmare on Elm Street și SAW și jocuri video precum Resident Evil, Silent Hill și Left 4 Dead.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *