Știri

Coduri gratuite pentru beta Call of Duty: Modern Warfare 3

Fanii înfocați ai seriei Call of Duty sunt în culmea fericirii, deoarece Activision oferă coduri gratuite pentru beta-ul jocului Call of Duty: Modern Warfare 3. Accesul anticipat pentru fanii PlayStation a început, iar versiunea beta include hărți clasice din Modern Warfare 2, cum ar fi Favela, Estate și Rust.

Codurile beta sunt disponibile celor care au precomandat jocul pe consolele PlayStation și sunt oferite gratuit. Fanii care preferă Xbox sau PC vor putea să își asigure un loc în perioada beta deschisă, care începe pe 12 octombrie.

Modern Warfare 3 aduce un omagiu adus titlului Modern Warfare 2 din 2009, aducând înapoi mai multe hărți cunoscute și revenirea antagonistului Vladimir Makarov. Un aspect important al noului joc este prezența modului multiplayer, iar un recent trailer a dezvăluit mai multe detalii despre hărțile care se întorc, inclusiv Favela, Estate și Rust.

Contul oficial de Twitter Call of Duty a oferit 25.000 de coduri beta gratuite pentru Modern Warfare 3 fanilor care au retweetat o postare. Utilizatorii pot obține codurile accesând link-ul din postare, conectându-se la contul Call of Duty și înregistrând platforma și locația lor pentru a primi un cod. Jucătorii care se înregistrează pentru versiunile PlayStation 4 sau PlayStation 5 vor avea acces la versiunea beta de acces anticipat și la cea deschisă ulterioară. Pentru Xbox și PC, al doilea weekend beta începe pe 12 octombrie.

Chiar dacă se așteaptă ca codurile beta să se epuizeze rapid din cauza cererii mari, există încă o oportunitate pentru toți jucătorii să încerce Modern Warfare 3. Primul weekend de beta deschis va avea loc în perioada 8 octombrie – 10 octombrie, iar al doilea weekend de beta deschis, în perioada 14 octombrie – 16 octombrie. În plus, a doua versiune de beta deschisă va permite jocul încrucișat între platforme, permițând jucătorilor de pe PC, PlayStation și Xbox să se alăture împreună unor moduri de joc confirmate din Modern Warfare 3.

Pe lângă posibilitatea de a testa jocul, există și o recompensă specială disponibilă pentru cei care ating nivelul 30 în beta-ul Modern Warfare 3. Primul weekend de beta este limitat la nivelul 20, deci jucătorii vor trebui să aștepte al doilea weekend pentru a continua să urce nivelul.

Lansarea oficială a Call of Duty: Modern Warfare 3 este programată pentru 10 noiembrie și va fi disponibil pe PC, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X|S.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *