Trailere

CoD: Warzone și MW3 prezintă noutățile din sezonul 2 – Reloaded Zombies

Call of Duty: Modern Warfare 3 și Warzone sunt pe cale să primească o actualizare majoră în mijlocul sezonului, iar aceasta aduce cu sine o serie de noutăți interesante. Confirmată oficial pentru 6 martie, actualizarea Sezonului 2 Reloaded promite să aducă un conținut nou și captivant pentru jucători, inclusiv arme DLC, evenimente speciale și alte surprize.

Printre cele mai notabile adăugiri se numără două arme DLC: pușca de luptă SOA Subverter și arma corp la corp Soulrender. Acestea sunt doar începutul unei serii de modificări și îmbunătățiri care vor revigora experiența de joc pentru fanii seriei.

Evenimentele din joc vor fi, de asemenea, pe deplin înfloritoare, cu trei evenimente majore planificate pentru a fi desfășurate în cadrul Sezonului 2 Reloaded. De la evenimentul Dune: Rule of Fate la cel Warhammer 40.000: For the Emperor și până la evenimentul Vortex: Decay’s Realm, jucătorii vor avea o mulțime de oportunități de a se implica în acțiunea intensă și plină de suspans.

Pe lângă aceste evenimente, Sezonul 2 Reloaded aduce și îmbunătățiri semnificative pentru Warzone. Noua actualizare include un POI mobil al navei de cercetare pe harta Fortune’s Keep, un nou set de ucideri numit Bunker Buster și upgrade-ul câmpului Portable Decontamination Station.

În ceea ce privește Modern Warfare 3, actualizarea aduce o versiune remasterizată a popularei hărți Das Haus a Vanguard, împreună cu două variante suplimentare de hărți pentru modul multiplayer Vortex cu tematică zombi.

Dar poate cea mai captivantă adiție este introducerea de skin-uri Warhammer 40.000. Jucătorii vor putea alege dintr-o varietate de costume inspirate din universul Warhammer 40.000, aducând o nouă dimensiune de personalizare și stil în joc.

Această actualizare nu numai că aduce noi elemente de joc și conținut, dar marchează și sfârșitul evenimentului The Walking Dead: Fear the Living, oferind jucătorilor o ultimă șansă de a câștiga recompense înainte de sosirea Sezonului 2 Reloaded.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *