Zvonuri

COD Warzone dezvăluie un skin special, gratuit, pentru a sărbători cea de-a 4-a aniversare

Warzone a sărbătorit patru ani de la lansare pe 10 martie 2024, iar pentru a marca această ocazie specială, Activision pregătește o surpriză pentru jucători: un skin special de armă cu tematică Warzone în sezonul trei. Informațiile au fost dezvăluite de cei care au acces la informații confidențiale din joc.

Este remarcabil faptul că au trecut deja patru ani de la lansarea Warzone, moment în care am intrat pentru prima dată în bătălia epică din Battle Royale al lui Call of Duty. Acești ani au fost plini de aventură și de momente memorabile pentru mulți dintre jucători, care își amintesc cu drag începuturile lor în Verdansk și pe Rebirth Island.

Pentru a sărbători această aniversare specială, un nou skin aniversar va fi disponibil în sezonul trei al Warzone, și vestea cea mai bună este că acesta va fi gratuit. Skin-ul este destinat armei MCW și prezintă autocolante care reprezintă diferitele hărți și locații din joc. De la Verdansk la Rebirth Island, și de la Caldera la Urzikstan, acest skin aduce un omagiu adus călătoriei pe care jucătorii au parcurs-o în ultimii patru ani.

Deși nu sunt încă disponibile detalii despre modul în care jucătorii vor putea obține acest skin aniversar, se speculează că ar putea fi inclus în magazinul de articole al jocului ca parte a unui pachet special sau ar putea fi obținut printr-o serie de provocări în joc. Fără o confirmare oficială din partea dezvoltatorilor, rămâne de văzut cum va fi disponibil acest skin.

Este îmbucurător să vedem că echipa din spatele Warzone sărbătorește această etapă importantă în evoluția jocului. Cu mulți ani de la lansare, Warzone continuă să fie unul dintre cele mai populare jocuri din lume, iar acest skin aniversar este doar unul dintre multele motive pentru care jucătorii continuă să se întoarcă la acest titlu captivant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *