Trailere

COCOON: O aventură interdimensională ce debutează pe 29 septembrie pentru Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC și Nintendo Switch

Cocoon, dezvoltat de Geometric Interactive și publicat de Annapurna Interactive, te invită să pășești într-o călătorie extraordinară prin ruinele unei civilizații antice și să explorezi lumi fantastice în interiorul unui glob misterios.

Jocul îți oferă posibilitatea de a purta un glob pe spate și de a te arunca în el pentru a explora diferite lumi interdimensionale. Vei călători prin lumea noastră cunoscută, dar și prin biomi unice, în timp ce dezvălui secretele ruinelor unei civilizații uitate de mult timp și încerci să restabilești echilibrul.

Fiecare glob are abilități speciale, care pot fi utilizate pentru a rezolva puzzle-uri complexe și pentru a descoperi căi ascunse. În plus, vei întâlni Gardieni puternici în fiecare lume, cu care va trebui să te confrunți în lupte epice, folosind mecanici de luptă unice.

COCOON oferă o experiență captivantă și inovatoare, în care explorarea și rezolvarea puzzle-urilor se îmbină armonios cu luptele intense și descoperirea misterelor. Fiecare lume ascunde o poveste fascinantă, iar tu vei avea ocazia de a dezvălui misterul mai mare care le leagă pe toate.

Cu o grafică impresionantă și o coloană sonoră captivantă, COCOON promite să fie o călătorie de neuitat în universul său interdimensional.

Jocul va fi lansat pe 29 septembrie și va fi disponibil pe Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC și Nintendo Switch. Așadar, pregătește-te să te arunci în aventură și să explorezi lumi uimitoare în COCOON, o experiență video ludică ce te va captiva cu fiecare pas.