Lansări

COCOON a fost lansat pe mai multe platforme

COCOON, noul titlu de aventură puzzle dezvoltat de Geometric Interactive, este acum disponibil pe o varietate de platforme, inclusiv Xbox Series X/S, PS5, Xbox One, PS4, PC și Nintendo Switch, și poate fi accesat și prin abonamentul Game Pass. Acest joc aduce o experiență distinctă în lumea jocurilor de aventură și puzzle.

În COCOON, jucătorii vor călători prin diferite lumi, purtând globuri pe spatele lor. Aceste globuri nu sunt doar decoruri, ci oferă și abilități unice jucătorului și sunt esențiale pentru rezolvarea diferitelor puzzle-uri din joc. De la activarea comutatoarelor până la descoperirea căilor ascunse, aceste globuri joacă un rol central în progresul aventurii.

Un aspect remarcabil al COCOON este implicarea lui Jeppe Carlsen, designerul principal din spatele unor titluri de succes precum Limbo și Inside. Această conexiune cu experiența sa anterioară în dezvoltarea de jocuri de puzzle adaugă o notă specială jocului.

Pe lângă elementele de puzzle, COCOON include și bătălii împotriva unor șefi numiți “gardieni”, adăugând o componentă de acțiune la aventura sa.

Recenziile inițiale ale jocului au fost pozitive, evidențiind aspectele sale vizuale și mecanice. Cu toate acestea, au fost, de asemenea, câteva critici referitoare la puzzle-urile mai complexe. Cu toate acestea, pentru cei pasionați de jocuri de aventură și puzzle, COCOON oferă o experiență captivantă și inovatoare.

Dacă sunteți în căutarea unei noi provocări puzzle sau pur și simplu doriți să explorați lumi misterioase, COCOON ar putea fi o alegere potrivită pentru voi.