Știri

Civilization VII a fost anunțat la Summer Game Fest, vine și pe console

La Summer Game Fest, 2K a dezvăluit oficial Civilization VII, confirmând zvonurile și scurgerile apărute înainte de eveniment. Deși fanii bănuiau deja că ceva mare urma să fie anunțat, trailerul de debut a oferit o primă privire asupra următoarei iterații a îndrăgitei serii de strategie.

Trailerul cinematografic, prezentat în timpul evenimentului, a recreat diverse epoci ale civilizației, însă nu a inclus gameplay. Dezvăluirea completă a gameplay-ului este programată pentru august. Civilization VII va fi lansat pe PC și console în 2025, marcând o premieră pentru serie prin lansarea simultană pe multiple platforme.

Scurgerea de informații a avut loc mai devreme în cursul zilei, când un banner pentru joc a apărut temporar pe site-ul 2K, fiind rapid înlăturat. Totuși, captura de ecran a rămas disponibilă pe Reddit, confirmând speculațiile despre anunțul iminent.

Seria de strategie pe ture a debutat în 1991 cu Sid Meier’s Civilization și a câștigat rapid popularitate datorită combinației sale de profunzime și accesibilitate. Cu toate acestea, au trecut aproape opt ani de la lansarea Civilization VI, iar fanii așteaptă cu nerăbdare următorul capitol. Deși Civilization VI a fost bine primit, unele recenzii, precum cea a lui Luke Plunkett pentru Kotaku, l-au considerat cel mai slab joc din serie. Cu aproape un deceniu între lansări, așteptările pentru Civilization VII sunt ridicate, iar fanii speră că jocul va învăța din lecțiile predecesorului său.

Rămâneți conectați pentru mai multe detalii în august și pentru o dezvăluire completă a gameplay-ului care va oferi o perspectivă mai detaliată asupra noilor caracteristici și mecanici de joc ale Civilization VII.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *