Știri

Cineva tocmai a plătit peste 1 milion de dolari pentru acest skin Counter-Strike unic

Un skin pentru popularul AK-47 din Counter-Strike a stabilit un nou record, devenind cel mai scump skin vândut vreodată public pentru acest joc. La peste un milion de dolari, acest skin depășește cu ușurință prețurile anterioare pentru obiectele cosmetice din celebrul shooter tactic al Valve.

Skin-ul în cauză, dezvăluit pe X (fostul Twitter) de jurnalistul Jake Lucky, este un StatTrak Factory New AK-47 cu modelul Blue Gem 661. Deși suma exactă plătită nu a fost dezvăluită, se știe că a depășit pragul de un milion de dolari. Această piele specială, introdusă în Counter-Strike: Global Offensive în 2013, este extrem de rară, iar varianta “Nou din fabrică” a fost descoperită public abia anul acesta. Până la această descoperire, se știa doar de existența unor versiuni “Uzură minimă” ale acestui skin, care au avut un preț de aproximativ 400.000 USD în 2022.

Valoarea impresionantă a acestui skin se datorează în mare parte modelului Blue Gem, care oferă AK-47-ului un aspect albastru metalic strălucitor. Skin-urile Blue Gem sunt cunoscute pentru raritatea și prețurile lor ridicate, fiind cele mai scumpe din comunitatea Counter-Strike. Jake Lucky a postat un videoclip captivant cu skin-ul în acțiune, arătându-i pe toți cât de special este acest obiect cosmetic.

Anterior, un proprietar al unui cuțit Blue Gem a refuzat o ofertă de aproximativ 1,5 milioane de dolari, făcându-l cel mai scump skin existent din Counter-Strike, cel puțin în valoare estimată. Fără vânzarea acestui rar cuțit, rămâne de văzut dacă recordul de peste un milion de dolari al acestei recente vânzări va fi doborât în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *