Știri

Cineva a creat un joc Fallout în Excel pe care îl puteți juca la locul de muncă

Dacă ați crezut că foiile de calcul Excel sunt doar pentru sarcini de birou, gândiți-vă din nou. Un pasionat de jocuri a transformat acest software de birou într-un joc RPG inspirat de Fallout, pe care îl puteți juca în timpul orelor plictisitoare la locul de muncă.

YouTuber-ul cunoscut sub numele de „Dynamic Pear” a creat acest joc ciudat, folosind Excel, și a oferit chiar un tutorial despre cum să-l folosești. În joc, intitulat “Al 145-lea an”, jucătorii sunt transportați într-un mediu post-apocaliptic, unde trebuie să navigheze prin diverse zone și să lupte cu personaje întâlnite pe parcurs.

Pe site-ul său, „Pear” oferă o scurtă descriere a poveștii jocului, care implică o lume devastată de bombe și umanitatea luptând să supraviețuiască. Jocul are două componente principale: “Mapping and Questing” și “Battling”, permițând jucătorilor să exploreze și să lupte în același timp.

Jocul poate fi descărcat de pe site-ul creatorului și promite o experiență interesantă chiar și în timpul orelor de lucru plictisitoare. Inspirat de seria Fallout, care este un popular joc video post-apocaliptic, acest joc Excel este o modalitate unică de a vă distra în timp ce sunteți la birou.

Deci, dacă vreți să faceți ziua de lucru mai interesantă și nu aveți acces la alte jocuri, puteți să încercați această creație ingenioasă în Excel. Este o modalitate distractivă de a folosi software-ul de birou pentru ceva neașteptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *