Lansări

Chocolate Factory își dezvăluie data de lansare: 18 iunie

Construirea fabricii tale de vis tocmai a devenit mai dulce cu acest delicios joc de fabrică la persoana întâi. Dezvoltatorul independent Tbjbu2 a anunțat că Chocolate Factory, un joc inovator de construcție de fabrici, va fi lansat pe 18 iunie 2024, la ora 8:00 AM PDT, pe Steam.

În Chocolate Factory, jucătorii vor valorifica puterea resurselor de zahăr pentru a construi fabrici complicate cu benzi transportoare interconectate. Automatizează sarcinile, deblochează noi tehnologii printr-un arbore tehnologic și urmărește-ți liniile de producție cum fabrică delicii delicioase. Dronele asigură un transport optimizat, menținând fabrica să funcționeze fără probleme, asemenea unei mașini bine unse, care produce ciocolată.

Explorați această lume acoperită cu bomboane și fabrica ta întinsă într-un stil dulce, folosind instrumente precum suporturi de săritură, planoare și pachete cu jet. Atenție însă! Bărbații de turtă dulce, bezelele și monștrii prăjiturii pot părea drăguți, dar au și ei o mușcătură!

Caracteristici cheie:

Delicios de eficient: Exploatează resursele de zahăr ale lumii pentru a construi fabrici complicate cu benzi transportoare interconectate. Automatizează producția pentru o eficiență maximă și asistă la transformarea lumii pe măsură ce fabricile se extind.
Construcție de cofetărie: Relaxați-vă și eliberați-vă creativitatea construind castele întinse și personalizându-le cu diferite culori. Piesele de construcție prefabricate vă ajută să vă aduceți viziunea la viață.
Opțiuni dulci de călătorie: Străbate lumea deschisă cu stil! Utilizați tampoane de săritură pentru explozii rapide de înălțime, zburați prin aer cu un planor sau activați-vă jetpack-ul pentru o vedere panoramică asupra imperiului dumneavoastră de cofetărie. Cizmele de fabrică oferă un salt suplimentar pentru a naviga pe peisaje de bomboane neuniforme.
Arbore tehnologic gustos: Urmează un arbore tehnologic cuprinzător pentru a debloca noi metode de producție, mașini avansate și upgrade-uri încântătoare.
Chocolate Factory va fi disponibil pe Steam pe 18 iunie 2024, la ora 8:00 PDT. Ciocolatierii dornici pot adăuga jocul pe lista de dorințe pe Steam și pot încerca demonstrația. Fii la curent prin alăturarea serverului oficial Discord!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *