Zvonuri

Chivalry 2 ar putea fi următorul joc gratuit din Epic Games Store pentru 30 mai

Potrivit unui nou raport, jocul misterios gratuit din Epic Games Store pentru joi, 30 mai este nimeni altul decât Chivalry 2. Promoția gratuită a jocurilor misterioase din Epic Games Store a revenit pentru a sărbători cea mai recentă Mega Reducere a platformei. Prin oferirea de jocuri misterioase gratuite, Epic Games Store speră să-i atragă pe utilizatori să revină frecvent pe platformă în timp ce vânzarea este live, astfel încât aceștia să fie tentați să facă o achiziție în timp ce își revendică jocul gratuit.

Cea mai recentă promovare a jocurilor misterioase gratuite din Epic Games Store a început cu Dragon Age: Inquisition pe 16 mai. Câștigătorul premiului GOTY din 2014 este considerat unul dintre cele mai bune jocuri ale ultimei generații, fiind apreciat de fani ca o revenire majoră în formă pentru franciza Dragon Age. Dragon Age: Inquisition a fost urmat de Farming Simulator 22 pe 23 mai, care este actualul joc gratuit. Odată ce joi, 30 mai, la ora 10:00 CT, Farming Simulator 22 va fi înlocuit cu următorul joc gratuit, care, din punct de vedere oficial, rămâne un mister.

Cu toate acestea, informatorul de încredere Billbil-kun de la Dealabs a spus că jocul gratuit din 30 mai este Chivalry 2. Chivalry 2 este un joc multiplayer medieval din 2021, în care jucătorii luptă pe câmpuri de luptă cu 64 de jucători. A câștigat în mare parte recenzii pozitive la momentul lansării sale și a construit o bază de fani dedicată, care ar trebui să crească numai odată ce Chivalry 2 este lansat gratuit prin Epic Games Store pe 30 mai. Utilizatorii Epic Games Store vor avea o săptămână pentru a revendica Chivalry 2, iar acesta este de așteptat să fie înlocuit cu un alt joc misterios gratuit pe 6 iunie, deși identitatea acelui joc este necunoscută în acest moment.

Jocuri gratuite din Epic Games Store:

Dragon Age: Inquisition (16 mai – 23 mai)
Farming Simulator 22 (23 mai – 30 mai)
Zvonuri: Chivalry 2 (30 mai – 6 iunie)
??? (6 iunie – 13 iunie)
Billbil-kun este un leaker incredibil de fiabil, care a furnizat informații precise despre jocurile gratuite din Epic Games Store în mai multe ocazii. De fapt, Billbil-kun a divulgat Farming Simulator 22 ca joc gratuit Epic Games Store cu câteva zile înainte de a fi dezvăluit oficial. Așadar, în timp ce toate scurgerile ar trebui luate cu un sâmbure de sare, este foarte probabil ca Chivalry 2 să fie într-adevăr jocul gratuit Epic Games Store pentru 30 mai, cu excepția oricăror modificări neașteptate de ultim moment.

Pe lângă informațiile despre jocurile gratuite din Epic Games Store, Billbil-kun a menționat recent că un nou joc Astro Bot va fi anunțat în curând. Se presupune că acest anunț va avea loc la evenimentul PlayStation Showcase, despre care încă nu s-a confirmat oficial.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *