Știri

Cel mai recent skin din Call of Duty este acum disponibil – rața de cauciuc

Operatorii din lumea Call of Duty se pregătesc să aducă un strop de nebunie în joc, odată cu lansarea celui mai recent și mai absurd skin al operatorului. Skin-ul „Bath Time” pentru Corso, inclus în pachetul „Wildlife Wanted: Rubber Duck Bundle”, a devenit rapid subiect de conversație în comunitatea de jucători. Echipat cu o estetică galbenă și neagră și un cap de rață de cauciuc uriaș, acest skin adaugă o notă de umor în timpul acțiunii.

Pachetul, disponibil la prețul de 1.800 de puncte CoD, nu se rezumă doar la aspectul amuzant al operatorului. Acesta include și modele precum „Rubber Rampage” pentru Pulemyot 762 și „The Ducky” pentru DM56, împreună cu accesorii precum autocolantul pentru armă „What the Duck”, cartea de vizită „Duck This”, farmecul de armă „Quackin’ Up”, și emblematicul „Ora băii” care prezintă rața de cauciuc ținând un cuțit însângerat.

Deși acest pachet a stârnit discuții în comunitate, cu unii jucători dorind mai mult „realism”, iar alții apreciind abordarea ludică, este de așteptat să se bucure de succes în vânzări. Comparativ cu alte pachete de operatori, care ajung la 2.400 de puncte CoD, acesta se distinge prin absurditatea sa și prețul mai accesibil.

De-a lungul timpului, Call of Duty s-a îndepărtat de la atmosfera sa inițială din cel de-al Doilea Război Mondial, abordând latura ludică a skin-urilor și modelelor distractive ale operatorilor. Acest trend continuă, inclusiv prin colaborări precum cea cu The Boys și altele.

Astfel, indiferent de părerile divergente ale comunității, Call of Duty abordează cu încredere latura prostească a lucrurilor, aducând distracție și inovație în universul jocurilor video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *