Știri

Ce știm despre GRIME 2: poveste, mecanici de luptă și medii noi

Fanii lui GRIME se pot aștepta la multe în GRIME 2, deoarece continuarea dezvoltată de Clover Bite promite să îmbunătățească și să extindă experiența oferită de original.

1. O nouă poveste originală: În GRIME 2, jucătorii vor fi introduși într-o nouă poveste originală, unde vor prelua controlul unui protagonist fără formă, capabil să absoarbă creaturi și să le învețe forma. Detaliile despre poveste încă nu au fost dezvăluite, dar se anticipă că va fi la fel de captivantă și misterioasă ca și în primul joc.

2. Mecanici de luptă inovatoare: Combatul în GRIME 2 va introduce conceptul de Mucegaiuri, permițând jucătorilor să invoce inamici învinși și să își folosească atacurile împotriva altor inamici. De asemenea, se vor oferi noi seturi de mișcări unice pentru protagonist, aducând o varietate și mai mare în sistemul de luptă.

3. Medii mai blânde și carne lichidă: În contrast cu mediile stâncoase ale primului joc, GRIME 2 va oferi medii mai moi, cu un accent crescut pe carne lichidă. Acest lucru va adăuga o nouă dimensiune la utilizarea mediului în avantajul jucătorilor, în special în combinație cu abilitățile de mucegai ale protagonistului.

4. O altă coloană sonoră captivantă: Alex Roe, compozitorul coloanei sonore pentru GRIME, revine pentru a compune muzica pentru GRIME 2. Acest lucru sugerează că jucătorii se pot aștepta la o altă coloană sonoră captivantă și emoționantă, care să completeze atmosfera unică a jocului.

În timp ce detalii suplimentare despre GRIME 2 sunt încă limitate, așteptările sunt mari pentru această continuare a unui cult-clasic. Cu toate acestea, nu există încă o dată oficială de lansare pentru GRIME 2, dar se anticipă că va fi disponibil undeva în cursul anului 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *