Știri

Ce aduce cea mai recentă actualizare Starfield ce se lansează pe 15 mai?

Starfield, unul dintre cele mai anticipate jocuri de rol și explorare spațială, pregătește o actualizare masivă programată pentru 15 mai. Această actualizare aduce o serie de caracteristici solicitate de fani și îmbunătățiri semnificative pentru experiența de joc.

Printre noile adăugiri se numără hărți de suprafață, care vor facilita navigarea pe planetele din universul Starfield, oferind indicatoare pentru punctele de interes și vânzătorii din marile orașe. Aceste hărți vor permite călătorii rapide către destinații și vor facilita gestionarea inventarului și a tranzacțiilor comerciale.

De asemenea, jucătorii vor avea opțiunea de a personaliza dificultatea jocului, inclusiv o nouă dificultate extremă pentru cei care doresc provocări intense. Noile instrumente de personalizare a interioarelor pentru navele spațiale vor oferi jucătorilor posibilitatea de a-și personaliza navetele în conformitate cu preferințele lor.

Pentru constructorii de nave, actualizarea aduce noi opțiuni de decorare a interioarelor, iar în New Game Plus, jucătorii vor putea respecta aspectul și trăsăturile personajelor lor. Alte îmbunătățiri includ oprirea camerei de dialog pentru vizualizarea scenei din orice perspectivă și noi opțiuni pentru meniurile Containers și Barter.

Rămâneți la curent pentru mai multe detalii despre această actualizare pe măsură ce ne apropiem de lansarea sa pe platformele Xbox Series X/S și PC. Fanii Starfield sunt nerăbdători să experimenteze aceste noi caracteristici și îmbunătățiri în aventura lor spațială.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *