Știri

CD Projekt Red ironizează conceptul de “AAAA” al Ubisoft în lumina lansării Skull and Bones

CD Projekt Red, faimoasa companie din spatele Cyberpunk 2077, a oferit o replică plină de umor la adresa descrierii “Quadruple-A” folosită de Ubisoft pentru lansarea sa Skull and Bones.

În timpul unui apel către investitori, un dezvoltator de la CD Projekt Red a fost întrebat despre jocul Skull and Bones al Ubisoft și despre termenul “AAAA” folosit pentru a descrie unele dintre lansările recente ale companiei. Într-o notă ludică, dezvoltatorul a răspuns cu o glumă: “Voința noastră este să fim AAAAA.”

Această ironie subtilă vine din partea unui studio care a trecut printr-o lansare dificilă cu Cyberpunk 2077, dar care a continuat să susțină jocul cu actualizări și DLC-uri în ciuda provocărilor întâmpinate inițial.

În plus față de glumă, CD Projekt Red a discutat și despre viitoarele sale proiecte în cadrul apelului către investitori. În prezent, compania are în lucru mai multe jocuri Witcher, inclusiv un posibil The Witcher 4, un spin-off multiplayer cunoscut sub numele de Project Sirius și un remake al jocului original Witcher din 2007. De asemenea, CD Projekt Red lucrează la continuarea Cyberpunk 2077, numită Project Orion, și la o nouă IP denumită Project Hadar.

În timp ce CD Projekt Red își urmează propriile proiecte ambițioase, rămâne de văzut dacă Ubisoft va continua să folosească termenul “AAAA” pentru a descrie viitoarele sale lansări, cum ar fi Star Wars Outlaws și următorul titlu Assassin’s Creed.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *