Trailere

CATAN este disponibil acum pe Nintendo Switch, Xbox și PlayStation

CATAN – Console Edition a fost lansat astăzi pe Nintendo Switch, extinzând astfel posibilitatea de a juca acest joc de societate pe toate consolele actuale și de ultimă generație. Disponibil atât în variantele standard, deluxe, cât și Super Deluxe, jocul oferă o experiență captivantă pentru posesorii de Nintendo Switch, Xbox One, Series X & S, PlayStation 4 & 5.

Jucătorii pot explora lumea vibrantă a jocului, făcând schimburi comerciale, construind orașe și așezări, și concurând pentru puncte de victorie. Modalitățile de joc includ variante standard și deluxe, dar și o versiune Super Deluxe, care adaugă cinci hărți de campionat și prima expansiune oficială numită The Helpers. Această expansiune introduce 12 personaje cu abilități unice, aducând un nivel suplimentar de strategie și distracție în lumea CATAN.

Jucătorii pot juca împreună, fie local pe aceeași consolă, fie online cu alți jucători de pe diferite console, asigurând o experiență socială și distractivă. Cu ajutorul Card Companion pe smartphone-uri, participanții se pot aduna în jurul unui televizor fără teama de a dezvălui resursele lor.

Versiunile disponibile includ CATAN – Console Edition: Super Deluxe (24,99 GBP/29,99 USD/29,99 EUR), CATAN – Console Edition: Deluxe (19,99 GBP/24,99 USD/24,99 EUR) și CATAN – Console Edition: Standard (16,99 GBP/19,99 USD/19,99 EUR). Jocul este compatibil cu Nintendo Switch, Xbox One, Series X & S și PlayStation 4 & 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *