Știri

CATAN – Console Edition: Cities & Knights este disponibil acum pe PlayStation, Xbox și Nintendo Switch

Expansiunea Cities & Knights, una dintre cele mai populare adiții la jocul de societate CATAN, este acum disponibilă pentru consolele PlayStation 4/5, Xbox One, S/X și Nintendo Switch™! Această expansiune aduce o nouă dimensiune jocului, cu reguli și mecanici noi, provocând jucătorii să lucreze împreună pentru a înfrunta amenințarea barbarilor care se apropie de Insula Catan.

Cities & Knights este îndrăgită de pasionații de CATAN pentru experiența sa complexă și provocatoare. Această expansiune, lansată inițial în 1998 ca parte a jocului de masă original, rămâne un favorit ferm al fanilor, iar versiunea pentru consolă reușește să recreeze fidel această experiență îndrăgită.

În Cities & Knights, jucătorii trebuie să își îmbunătățească orașele pentru a le transforma în metropole în plină dezvoltare, utilizând resurse noi precum hârtia, monedele și pânza. În același timp, ei trebuie să-și întărească cavalerii și să lucreze împreună pentru a respinge invaziile barbare care amenință Insula Catan. Jocul promovează colaborarea între jucători, accentuând esența experienței CATAN.

CATAN – Console Edition: Cities & Knights oferă, de asemenea, posibilitatea de a juca împreună cu prietenii, indiferent de consola pe care o folosesc, utilizând funcția Cross-Play. De asemenea, este disponibil un Season Pass care oferă acces la întregul conținut al sezonului, inclusiv trei pachete de conținut sezonier și expansiunea Cities & Knights.

Pentru a juca Cities & Knights, este necesar să dețineți jocul de bază CATAN – Console Edition, disponibil acum pe toate platformele majore. Expansiunea este acum disponibilă pentru achiziție pe PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S și Nintendo Switch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *