Știri

Cat Quest 3 se lansează pe Steam

Utilizatorii Steam au de așteptat un nou joc cooperativ local, care va fi lansat pentru platforma de distribuție digitală pe 8 august.

Jocul original Cat Quest a fost lansat în 2017 și a câștigat recenzii „covârșitor de pozitive” de la utilizatorii Steam. Continuarea, Cat Quest 2, a fost lansată câțiva ani mai târziu și s-a bucurat de o recepție similară „Overwhelmingly Positive”. Cat Quest 2 este o îmbunătățire semnificativă față de original în mai multe moduri, dar cea mai notabilă actualizare a acestuia este adăugarea modului multiplayer co-op, oferind jucătorilor șansa de a experimenta aventura alături de un prieten.

Cat Quest 3 va păstra gameplay-ul open world, cooperativ, RPG de acțiune asociat cu jocurile anterioare, dar se va distinge datorită temei sale pirat. Cat Quest 3 va permite jucătorilor să controleze o navă de pirați și să exploreze o lume proaspătă plină de secrete, comori și inamici de întâlnit.

Cooperarea este un punct de vânzare pentru mulți jucători, iar includerea funcției ar trebui să contribuie în mare măsură la generarea interesului pentru Cat Quest 3, când va fi lansat pe 8 august.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *