Știri

Câștigătorii premiilor Steam 2023 – lista completă

Steam a dezvăluit câștigătorii Premiilor Steam 2023, evidențiind cele mai bune și mai interesante jocuri ale anului, votate de utilizatorii platformei. Baldur’s Gate 3 a continuat să domine sezonul premiilor, adjudecându-și titlul de Joc al Anului.

Într-un an marcat de capodopere precum Baldur’s Gate 3 și Alan Wake 2, Premiile Steam au recunoscut excelența în diverse categorii, inclusiv Jocul Anului, Munca dragostei, Mai bine cu prietenii, Stil vizual remarcabil și multe altele.

Câștigătorii Premiilor Steam 2023 includ:

Game of the Year Award: Baldur’s Gate 3
VR Game of the Year Award: Labyrinthine
Labor of Love Award: Red Dead Redemption 2
Best Game on Steam Deck Award: Hogwarts Legacy
Better With Friends Award: Lethal Company
Outstanding Visual Style Award: Atomic Heart
Most Innovative Gameplay Award: Starfield
Best Game You Suck At Award: Sifu
Best Soundtrack Award: The Last of Us Part 1
Outstanding Story-Rich Game Award: Baldur’s Gate 3
Sit Back and Relax Award: Dave The Diver

Baldur’s Gate 3 a câștigat meritat titlul de Joc al Anului și a adăugat șase premii la colecția sa de la The Game Awards 2023. Cu voturile utilizatorilor determinând câștigătorii, Premiile Steam au oferit și mai multă recunoaștere pentru jocurile cu buget redus.

De asemenea, Compania Lethal a fost distinsă cu premiul Better With Friends pentru abordarea sa comică, mecanica captivantă și succesul constant, având peste 100.000 de jucători concurenți Steam după lansare.

Cu o ofertă variată de jocuri de calitate și o mulțime de capodopere lansate în 2023, datele sugerează că acesta a fost unul dintre cei mai buni ani din istoria jocurilor de noroc. Cu toate acestea, excluziunea The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, o exclusivitate Nintendo Switch, a marcat absența sa în cadrul premiilor Steam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *