Trailere

Cartel Tycoon se extinde pe Xbox Series X|S și PS5 pe 14 martie

Dezvoltatorul Moon Moose și editorul tinyBuild anunță extinderea acoperirii jocului de simulare de afaceri Cartel Tycoon pe platformele Xbox Series X|S și PlayStation 5, programată pentru joi, 14 martie 2024. Versiunea standard va include jocul de bază, în timp ce ediția Deluxe va oferi toate DLC-urile lansate anterior pentru o experiență completă. Precomenzile pentru versiunea PS5 încep astăzi, 28 februarie, iar pentru Xbox încep joi, 28 februarie 2024, oferind o reducere de 10% și conținut bonus “Diva’s Hotel”, inclusiv un nou locotenent, patru embleme de cartel și o nouă piele de hotel.

Cartel Tycoon îți oferă oportunitatea de a conduce un imperiu nemilos în lumea comerțului cu narcotice din anii ’80 și ’90. De la o operă agricolă modestă la un sistem logistic masiv, vei gestiona plantații, laboratoare și aerodromuri, făcând contrabandă și evitând forțele de ordine și rivalii cartelurilor. Ai posibilitatea să decizi cum îți conduci afacerea: prin violență, propagandă sau subversiune. Ediția Deluxe aduce pe console toate DLC-urile anterioare lansate pe PC, inclusiv noi seturi de locotenenți și expansiuni de hartă.

Cu o varietate de moduri de joc, inclusiv Story, Sandbox și Survival, Cartel Tycoon oferă o experiență captivantă și rejucabilă. Jocul acceptă multiple limbi, inclusiv engleză, rusă, franceză, italiană, germană, spaniolă (Spania), portugheză braziliană, chineză simplificată și turcă.

Prețurile pentru Cartel Tycoon sunt următoarele: Ediția Standard – 29,99 USD, cu o reducere de 10% la precomandă; Ediția Deluxe – 44,99 USD, cu o reducere de 10% la precomandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *