Știri

Car Repair – noul joc polonez te trimite într-un atelier auto din anii ’90

Studioul independent polonez Little Dog Games te invită să pășești în lumea fascinantă a atelierelor de mașini din anii ’90 cu noul lor joc, Car Repair. În acest joc captivant, jucătorii vor avea șansa de a conduce propriul atelier auto, luând decizii care le vor testa adesea moralitatea și creativitatea. De la amestecarea benzinei cu apă până la utilizarea celor mai ieftine înlocuitori, jucătorii vor trebui să fie gata să facă alegeri dificile pentru a-și menține afacerea pe linia de plutire.

Una dintre caracteristicile distinctive ale Car Repair este atmosfera autentică a anilor ’90 pe care o recrează. În fiecare zi în atelierul tău este o nouă aventură, iar provocările nu se lasă mult așteptate. Cu o libertate totală de decizie, jucătorii au control deplin asupra modului în care conduc atelierul lor, iar fiecare decizie va avea un impact direct asupra succesului final al afacerii lor.

De la sarcini simple, precum schimbarea uleiului, până la reparații complexe ale motoarelor, Car Repair oferă o gamă largă de provocări care necesită atât gândire creativă, cât și cunoștințe mecanice solide. Cu o varietate de comenzi și provocări de gestionat, jucătorii vor fi mereu ținuți în priză și vor avea oportunitatea de a-și demonstra abilitățile în domeniul reparațiilor auto.

Car Repair va fi lansat pe platforma Steam la sfârșitul anului 2024, iar detalii despre data exactă de lansare și informații de pre-vânzare vor fi anunțate în lunile următoare. Așadar, pregătește-te să pășești în lumea captivantă a atelierelor auto din anii ’90 și să descoperi provocările și surprizele pe care le aduce acest joc unic de simulare auto!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *