Știri

Capcom are un „titlu major neanunțat” care urmează să fie lansat înainte de martie 2024

Nu s-a confirmat încă ce este, dar Capcom se pare că are încă un „titlu major neanunțat” care urmează să fie lansat înainte de martie 2024.

După cum a observat un utilizator pe subreddit GamingLeaksAndRumours, Capcom a distribuit recent un document care acoperă întrebări și răspunsuri în urma ultimelor sale rezultate de câștig, unde se referea la „titlu major neanunțat”. Jocul a apărut în urma unei întrebări despre modul în care intenționează să-și atingă obiectivele de vânzări pentru noile titluri în acest an fiscal, observând viitoarea Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy, precum și orice ar fi acest joc. Totuși, Capcom se oprește puțin cu anunțul, deoarece martie este de abia cinci luni.

Evident, cel mai important lucru aici este că anul fiscal al Capcom se încheie în martie și va fi stabilit deja aceste obiective, așa că este probabil un lucru de „nu vă faceți griji, vă veți câștiga banii înainte de încheierea anului”. Pe lângă găzduirea propriei sale vitrine, lucru pe care Capcom a făcut-o în trecut, cel mai probabil loc în care vom auzi orice fel de anunț ar fi The Game Awards în decembrie, deși se simte că ar fi foarte aproape de asta.

Deloc surprinzător, un număr de utilizatori din comentariile postării Reddit au speculat un nou joc Monster Hunter, care se simte ca seria care se potrivește cel mai bine cu numele de „titlu major”. Cea mai recentă intrare din serie, Monster Hunter Rise, a fost lansată inițial pe Nintendo Switch și, deși a primit o lansare PlayStation și Xbox la începutul acestui an, actuala generație de console nu are un joc Monster Hunter pe care să-l poată numi cu adevărat. proprii.

Un nou joc Resident Evil pare puțin probabil, având în vedere lansarea remake-ului Resident Evil 4 la începutul acestui an, iar Dragon’s Dogma 2 probabil că nu va fi lansat decât mai târziu în 2024. Și nici nu va fi misteriosul Pragmata, deoarece acesta a fost amânat pe termen nelimitat. Dar hei, există întotdeauna o șansă pentru un nou Mega Man mare, nu? Dreapta?

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *