Știri

Campionului Smolder din League of Legends a fost reproiectat după reacția fanilor la doar câteva zile de la dezvăluire

Riot Games a fost nevoit să reproiecteze aspectul noului campion din League of Legends, Smolder, la doar câteva zile după dezvăluirea sa inițială. Fanii au exprimat nemulțumiri cu privire la fața personajului dragon, considerând că arată deranjant de uman, iar designul său nu se potrivea cu aspectul tradițional al dragonilor din universul League of Legends.

Smolder, denumit și Firey Fledgling, a fost prezentat ca un ADC adorabil și ușor de învățat în joc. Cu toate acestea, fața umană a micului dragon a fost criticată pentru că nu se potrivea esteticii specifice a dragonilor din LoL. Fanii au comparat designul lui Smolder cu alte pui de dragon din joc, precum Riggle, însoțitorul antrenorului de dragoni Tristana, remarcând că modelele anterioare au reușit să păstreze un echilibru între drăgălășenie și caracteristici draconice distincte.

În urma reacțiilor negative, Riot Games a intervenit rapid și a anunțat o reproiectare a feței lui Smolder. Modificările includ adăugarea de scalare, textură și linii dure pentru a evidenția trăsăturile dragonului și pentru a reduce aspectul uman al personajului. Chiar dacă modelul în sine nu a fost modificat, texturile actualizate au avut un impact semnificativ în corectarea aspectului contestat al feței lui Smolder.

Aceste ajustări vor fi implementate în Patch-ul 14.3, programat pentru lansare pe 7 februarie, atunci când Smolder va fi introdus pe Summoner’s Rift.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *