Lansări

Call of Duty: Warzone Mobile va fi lansat pe 21 martie – mult așteptata versiune mobilă este în curând disponibilă

Activision a făcut anunțul mult așteptatului Call of Duty: Warzone Mobile, stabilind data de lansare pe 21 martie. Jocul va include atât modul battle royale, cât și multiplayer-ul tradițional și va oferi o progresie comună cu Call of Duty: Modern Warfare III și Warzone.

Warzone Mobile va fi disponibil pe platformele iOS și Android, oferind jucătorilor acces la hărțile cunoscute Verdansk și Rebirth Island. Jocul va suporta până la 120 de jucători pe Verdansk și 48 pe Rebirth Island. În plus, pentru multiplayer, vor fi disponibile hărți populare precum Shipment, Shoot House și Scrapyard, împreună cu moduri de joc cum ar fi Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed și Search & Destroy, inclusiv variantele Hardcore ale acestora.

Cu toate că există deja un titlu Call of Duty popular pentru mobil, Call of Duty Mobile, se așteaptă ca acesta să fie înlocuit gradual odată cu lansarea Warzone Mobile. Activision a folosit perioada de acces anticipat pentru a colecta feedback și a remedia erori, asigurându-se că jocul va funcționa cât mai bine la lansare. S-au efectuat deja zeci de actualizări semnificative și s-au remediat „mii” de erori.

Pentru a încuraja preînregistrarea, Activision oferă recompense exclusive pentru toți cei care se înregistrează înainte de lansarea oficială, inclusiv skin-ul de operator „Condamnat” Ghost, planurile de arme M4 „Archfiend” și X12 „Prințul Iadului”, vinilul „Flacăra dușmanilor” și emblema „Familiară întunecată”.

Progresia partajată permite jucătorilor să-și crească nivelul în oricare dintre cele trei jocuri — Warzone Mobile, Modern Warfare III sau Warzone — și să acceseze deblocările și progresia de la trecerea de luptă în toate cele trei jocuri, conectându-se cu ID-ul Activision.

Warzone Mobile este dezvoltat de Solid State Studios, Digital Legends, Beenox și Activision Shanghai, iar întreaga serie Call of Duty este acum deținută de Microsoft, în urma achiziției Activision Blizzard în 2023.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *