Știri

Call of Duty: Warzone Mobile a reprogramat fereastra de lansare în primăvara lui 2024

Activision a anunțat o amânare pentru Call of Duty: Warzone Mobile, stabilind noul termen de lansare în primăvara anului 2024. Inițial, se anticipa că jocul ar fi fost lansat în noiembrie, dar a avut o lansare limitată în câteva țări, inclusiv Australia, Chile, Norvegia și Suedia.

Call of Duty: Warzone Mobile este acum disponibil pentru preînregistrare pe Google Play și App Store, iar până în prezent, peste 45 de milioane de jucători s-au preînregistrat pentru a-l descărca.

Un aspect important al acestei versiuni mobile a jocului este faptul că va include harta populară Verdansk, care a fost adaptată special pentru experiența mobilă și modul său battle royale, care suportă 120 de jucători. Activision a subliniat că echipele de dezvoltare de la Shanghai Studio, Beenox, Digital Legends și Solid State Studios continuă să lucreze la joc, luând în considerare feedback-ul jucătorilor.

Call of Duty: Warzone Mobile se anunță ca o experiență completă Call of Duty pentru smartphone-uri și, conform rapoartelor anterioare, este posibil să înlocuiască gradual Call of Duty Mobile odată ce va fi lansat în întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *