Știri

Call of Duty: Warzone – harta Urzikstan a fost dezvăluită

Activision a dezvăluit oficial noua hartă pentru Call of Duty: Warzone, denumită Urzikstan, ca parte a evenimentului Call of Duty Next. Această hartă aduce un mediu urban dens și un râu care traversează centrul său. Urzikstan este descrisă ca fiind mai mică decât alte hărți precum Al Mazrah și Caldera, dar mai dens populată.

Pe lângă această prezentare a hărții, Activision a dezvăluit câteva detalii cheie despre caracteristicile și avantajele acesteia. Pe hartă, jucătorii vor descoperi:

Zone Urbane Distincte: Urzikstan este formată din mai multe zone urbane distincte, oferind varietate în stilul de joc.

Controlul Trenului: Jucătorii pot controla un tren pe această hartă pentru prima dată în istoria Warzone, ceea ce adaugă o dimensiune nouă strategiei de joc.

Tiroliane Orizontale: O altă adiție nouă pentru mobilitate, permitând jucătorilor să se deplaseze rapid pe hartă și să evite adversarii.

În plus, Urzikstan aduce trei noi avantaje:

Shrouded: Acest avantaj eliberează o grenadă de fum atunci când un jucător este doborât, ajutându-l să rămână în viață mai mult timp.

Iradiat: Jucătorii cu acest avantaj se mișcă mai repede și suferă mai puține daune în gaz.

Resolute: Acest avantaj crește viteza de mișcare a jucătorului atunci când este rănit.

Urzikstan va fi disponibil pentru modurile Battle Royale și Plunder și se va alătura altor hărți precum Vondel și Ashika Island. Activision a dezvăluit, de asemenea, că o versiune nouă a Warzone Ranked va sosi în 2024, alături de hărțile Fortune’s Keep și Rebirth Island în același an.

Harta Urzikstan aduce și un nou Gulag, care are o configurație cu trei benzi și include elemente de verticalitate care pot schimba soarta meciului. Acest Gulag are, de asemenea, o variantă pe timp de noapte, în care jucătorii primesc ochelari de vedere pe timp de noapte pentru a adăuga o provocare suplimentară.

Pe lângă dezvăluirea hărții Urzikstan, Activision a oferit și informații despre Modern Warfare III, care va introduce peste 30 de arme noi și va aduce detalii mai bogate în ceea ce privește statisticile armelor în Gunsmith. De asemenea, au fost anunțate mai multe conținuturi exclusiv PlayStation pentru acest joc.

Modern Warfare III urmează să fie lansat pe 10 noiembrie, iar beta multiplayer va începe pe 6 octombrie, inițial pe PlayStation, și ulterior pe Xbox și PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *