Știri

Call of Duty reintroduce skinul ‘Evil Groot’ cu o schimbare majoră

Activision a luat decizia de a readuce în joc skinul Gaia în Call of Duty, la câteva luni după ce a fost eliminat din cauza plângerilor cu privire la dificultatea de a-l vedea, oferind un avantaj nedrept în Modern Warfare III și Warzone.

Actualizarea sezonului 1 Reloaded aduce o schimbare semnificativă pentru Gaia. Noul design al skinului este acum mult mai puțin transparent, abordare menită să îmbunătățească vizibilitatea în timpul luptei. Fanii au numit deja noua versiune “Groot rău”, datorită asemănării sale cu personajul arborelui din universul Marvel.

Skin-ul Gaia a fost eliminat în noiembrie 2023, cu scopul declarat de a îmbunătăți vizibilitatea. Este prea devreme pentru a spune cum va fi primită versiunea actualizată a lui Gaia de către comunitate. Aceasta reprezintă una dintre multiplele actualizări ale skinului Gaia, care a mai fost modificat anterior după debutul său în Call of Duty: Modern Warfare II din 2022.

În plus față de revenirea skinului Gaia, actualizarea sezonului 1 Reloaded aduce în joc elemente precum jocul clasificat, o nouă hartă Rio pentru multiplayer Modern Warfare III și un mod cu tematică de supereroi inspirat de The Boys de la Amazon. Din păcate pentru fanii Warzone, actualizarea pare să conțină greșeli semnificative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *