Trailere

Call of Duty: Modern Warfare 3 dezvăluie operatorul exclusiv PlayStation – Lockpick

Fanii seriei Call of Duty primesc o veste entuziasmantă, mai ales cei de pe consolele PlayStation. Activision a dezvăluit un nou operator exclusiv PlayStation pentru Call of Duty: Modern Warfare 3, numit Elodie „Lockpick” Micheaux. Această introducere este parte din acordul de marketing exclusiv pe care Call of Duty îl are cu PlayStation.

Lockpick este descrisă drept un “hoț de artă cu intenții nobile”. Ea a fost prezentată într-un trailer recent la evenimentul Call of Duty Next, care a oferit o privire detaliată asupra acestei noi adiții. Lockpick vine cu un pachet de operator care include o piele de camuflaj albastră, modelul Starry Knife și modelul SMG gotic american. Această ofertă specială va fi disponibilă exclusiv pentru jucătorii de pe PlayStation 5 și PlayStation 4 care precomandă jocul.

Evenimentul Call of Duty Next a fost plin de dezvăluiri interesante, inclusiv prezentarea noii hărți Urzikstan pentru Call of Duty: Warzone și un trailer nou care a arătat experiența cu zombi din lumea deschisă a Call of Duty: Modern Warfare 3.

Call of Duty: Modern Warfare 3 este programat să se lanseze pe 10 noiembrie și va fi disponibil pentru PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One și PC. Cu Lockpick ca operator exclusiv PlayStation, fanii consolei Sony au un motiv în plus să fie entuziasmați de acest lansare.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *