Știri

Call of Duty: Modern Warfare 3 dezvăluie lista misiunilor campaniei și recompensele

Activision dezvăluie toate cele 14 misiuni care compun campania Call of Duty: Modern Warfare 3 și recompensele deblocate de jucători pentru finalizarea lor.

Call of Duty: Modern Warfare 3 va avea 14 misiuni de campanie, fiecare oferind o recompensă specială pentru multiplayer, inclusiv cărți de vizită, jetoane XP, modele de arme și operatori. Campania poate fi jucată încă din 2 noiembrie pentru cei care precomandă versiunea digitală, oferindu-le jucătorilor un avans înainte ca multiplayerul și Zombies să devină disponibile pe 10 noiembrie. Campania este de așteptat să fie relativ scurtă, cu aproximativ 5-8 ore pentru a se finaliza, oferind jucătorilor mult timp pentru a debloca toate recompensele înainte ca multiplayerul și open world Zombies să devină live.

Call of Duty: Modern Warfare 3 va avea 14 misiuni de campanie, majoritatea oferind jucătorilor o recompensă specială la finalizare. Call of Duty: Modern Warfare 3 este următoarea ediție a francizei Call of Duty de lungă duratăși, ca de obicei, va avea trei experiențe distincte pe care jucătorii le vor vedea la lansare.

La fel ca în majoritatea jocurilor Call of Duty, experiența Modern Warfare 3 poate fi împărțită în trei categorii: campanie, multiplayer și zombi. Multiplayerul Call of Duty: Modern Warfare 3 și Zombies nu vor fi disponibile până la lansarea jocului pe 10 noiembrie, dar oricine precomandă versiunea digitală a jocului poate intra în campanie încă din 2 noiembrie. Activision caută pentru a face ca finalizarea campaniei Modern Warfare 3 să merite, alegând jucătorii cu recompense speciale care îi vor ajuta în multiplayer.

Campania Call of Duty: Modern Warfare 3 constă din 14 misiuni: Operațiunea 627, Costus Cargo, Reactor, Payload, Deep Cover, Passager, Crash Site, Flashpoint, Oligarch, Highrise, Frozen Tundra, Gora Dam, Danger Close și Troian Horse. Fiecare misiune, cu excepția Passenger, vine cu o recompensă pentru multiplayer, inclusiv cărți de vizită, jetoane XP duble, un plan de armă și chiar operatori. Inutil să spun că oricine dorește să obțină experiența multiplayer completă în Modern Warfare 3 va dori cu siguranță să joace campania.

Lista misiunilor și recompensele campaniei Call of Duty: Modern Warfare 3

Operation 627: “Breather” Calling Card
Precious Cargo: 30 mins Double Player XP Token & 30 mins Double Weapon XP Token
Reactor: “Corso” Operator
Payload: “Ghillie Guy” Calling Card
Deep Cover: 30 mins XP Token and 30 mins Weapon XP Token
Passenger: N/A
Crash Site: “Pathfinder” Operator
Flashpoint: “Toxic Drip” Calling Card
Oligarch: 1 hour Double Player XP Token and 1 hour Double Weapon XP Token
Highrise: “Doc” Operator
Frozen Tundra: “Skull Rhapsody” Calling Card
Gora Dam: 1 hour Double Player XP Token and 1 hour Double Weapon XP Token
Danger Close: “Jabber” Operator
Trojan Horse: Campaign Completion Emblem and Weapon Blueprint

Data și ora lansării pentru acces anticipat al campaniei MW3
2 noiembrie la ora 10:00 PT

Vestea bună pentru cei care de obicei țin de multiplayerul Call of Duty este că campania ar trebui să fie destul de rapidă. Campaniile Call of Duty sunt de obicei foarte scurte, majoritatea putând fi încheiate în 5-8 ore. Rămâne de văzut cât de lungă este campania Modern Warfare 3, în special cu noile sale misiuni Open Combat, dar fanii vor afla când va fi lansată campania pentru deținătorii de precomenzi pe 2 noiembrie.

Jucătorii vor avea la dispoziție aproximativ o săptămână pentru a juca campania Modern Warfare 3 înainte ca multiplayer și open world Zombies să devină live pe 10 noiembrie. Ar trebui să fie suficient timp pentru a învinge toate cele 14 misiuni ale campaniei MW3 și a debloca recompensele asociate. Merită subliniat că acest conținut va fi relevant și pentru jucătorii din Warzone, deoarece este universal între MW3 și Battle Royale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *