Trailere

Call of Duty Mobile adaugă abilități de operator, un nou SMG și o hartă multiplayer în sezonul 3: Vintage Vigilance

Sezonul 3 al Call of Duty Mobile, intitulat “Vintage Vigilance”, promite o experiență retro pentru jucători, cu un nou conținut și tematici inspirate din epoci anterioare. Programat să înceapă pe 13 martie la 17:00 PT / 20:00 ET, acest sezon aduce o serie de actualizări interesante, inclusiv un nou permis de luptă, abilități de operator, arme DLC și o hartă multiplayer.

În centrul atenției se află permisul de luptă, care oferă 50 de niveluri de recompense, atât gratuite, cât și premium. Printre aceste recompense se numără skin-uri noi pentru operatori, planuri de arme, puncte CoD și alte cosmetice tematice retro, inspirate din lumea mafiei și a stilului vintage.

Pentru nivelurile gratuite ale permisului de luptă, jucătorii vor putea debloca o nouă abilitate de operator și un pistol-mitralieră. Abilitatea de operator Havoc permite jucătorilor să creeze o zonă de efect care blochează radarul inamicului și dezactivează echipamentele din acea zonă. De asemenea, este reintrodus pistolul-mitralieră semi-automat TEC-9, care a fost inițial prezentat în Black Ops Cold War.

În cadrul permisului premium, jucătorii vor avea acces la skin-uri tematice gangster pentru operatorii Sliver, Ethan, Sims și Seraph, precum și la planurile de arme pentru M13, HDR și noul pistol-mitralieră TEC-9 din sezonul 3.

Una dintre noile hărți adăugate este Cheshire Park, inițial introdusă în Modern Warfare 2019. Această hartă de dimensiuni medii oferă o experiență clasică cu trei benzi, cu o curte a orașului și o fântână.

Sezonul 3 include, de asemenea, noi evenimente și provocări, cum ar fi Contraband Chase și Easter Spring Hunt, care oferă jucătorilor oportunitatea de a câștiga recompense tematice de Paște.

Pe lângă aceste actualizări, mai multe pachete tematice vor fi disponibile în magazin, inclusiv pachetul “Top Sleuth” cu tematică de detectiv și pachetul “Lone Shot” în stil gotic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *